Monday, October 26, 2009

LFC : Kemenangan Yang Berharga

Tahniah kepada semua rakan-rakan. Bergembiralah dengan kemenangan yang cukup berharga ini. Saya akan kembali dengan ulasan penuh selepas ini. Kali ini saya mahu ucapkan tahniah kepada semua peminat LIVERPOOL FC !!! Kita telah berjaya membuktikan bahawa dengan bersatu di belakang pasukan, kita mampu untuk bangkit untuk mencapai kemenangan !!! Sekali lagi TAHNIAH UNTUK SEMUA LIVERPUDIANS !!!!


YNWA

24 comments:

Khan said...

Aptly put there bro! YNWA!

sydney said...

YEAH BABY YEAH!!
*big smile on my face*

PrincessHangLiJo said...

we say it loud!
we are red and we are proud!

MOFASAD said...

perlawanan yang mendebarkan!!!

http://liverpoolmalaya.blogspot.com/

INDRA QIRANA said...

macam tak percaya tgk Liverpool main, Liverpool musim lepas sudah kembali semula yehaaaa!

kisuke-X said...

kebangkitan Liverpool.. congrats~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yeah...
satu kg bahagia kecoh...
dari diwanis...
hehehehe...

Firol said...

Roarrrrrrrr OF Fernando Torres
and
our own Alien Nation Version Ngog

PUAS HATI HAHAHAHAHA

sydney said...

tu Fernando Torres yg x fit tu..Fernando Torres yg kne inject sblm maen..haha

Anonymous said...

alhamdulillah......
lalalalalala.....lalalalala
menyanyi girang ak kt blog ko ni bro beem...hahahaha....


~~WALK ON~~


YNWA


afiq_trulyREDZ

aremierulez/Amirul said...

terdiam semua sedara mara aku yg sokong setan merah...
aku terus menganjing MU sepanjang malam...
lalalalala...

beemer said...

bro khan ..

YNWA bro!!!

beemer said...

sis sydney ...
i bet you will be smiling for the whole month sis! hehe!

beemer said...

princess ..
yeah ... once reds always be reds ...

YNWA

beemer said...

mofasad ...
sib baik try si valencia tu kena palang ...

beemer said...

bro indra ...
kita buat magik bro ... hehehe!
caye jgn tak caye!
pasni yg injured suma fit .. kita ada fully fit squad to choose on ..

beemer said...

kisuke ..
kita kan bangkit dan terus bangkit ..

beemer said...

meniti senja ..
kecoh jgn tak kecoh bro .. hehehe!

beemer said...

bro firol ...
senyum puas-puas wehh ..

beemer said...

sis sydney ..
nampak menarik gambo tu sis ..
terus pau .. hehehe!

beemer said...

afiq ..
you're the man bro ..
nak guling2 kat sini pun takpa ... hehehe!

YNWA!!!

beemer said...

amirul ..
abis koma la sedara mara ko tiap2 ari makan ati bro .. hahaha!

MCM said...

Hahaha....lambat reply entry u la bro...aku dah 3 hari dah nganjing member fan MU, padan muka MU dan fan2nya..seminggu sebelum perlawanan aku kena kutuk jer, bahawa LFC akan kena belasah kau-kau punya ngan MU...aku kata, tengok la nanti...SO TERBUKTI SUDAH HAHAHA....aku akan nganjing dorang sampai bila2..balas dendam aku hahahaha...padan muka MU kalah...Puas hati aku....dah la member MU yakin tol dorang bleh menang siap pakai baju MU dan skaf MU turun tengok macth reramai....hahaha...tak malu, geram tol aku...pas tu pagi isnin....ada member MU yg cuti terus dan lambat masuk opis, aku dan kawan LFC aku awal dah kat opis tunggu kelibat dorang...kau-kau dorang kena...siap tulis kat whitebooard tu hahaha.....Puas Hati....

beemer said...

bro MCM ..
waaa betul2 lepas geram nih ... hahaha! cayolah bro!!