Saturday, January 29, 2011

Suarez : Yang DiTunggu-Tunggu Telah Tiba!!!


"Chek dah nak naik kapal terbang pi Anfield dah ni, abg Torres nak pi mana pulak tu? Tak payah pi mana-mana la meh kita score gol banyak2 untuk Liverpool. Chek jadi tukang suap bola pun takpa ..." Komen Luis Suarez bila ditanya mengenai spekulasi terbaru rakan serangan beliau di Liverpool, Fernando "El Nino" Torres.

Kepada Luis Alberto Suarez Diaz, Selamat Datang Ke Anfield dan sila score gol dan supply bola banyak-banyak.


YNWA



10 comments:

tokeysiber said...

tak sabar tgk Suarez beraksi...
lawan Stoke kot...

Yelena Anastasia Romanov said...

hehehhee saya sokong spurs :P ..sokong lfc kalau time dia lawan arsenal and MU je..ehehhehe cheers

farid said...

welcome suarez...
best ni klu pair ngn carroll =)

btw farewell torres!!!thanks 4 the memories!!!YNWA...

beemer said...

tokey ..
suarez + carroll .. nak tunggu ledakan gol drp forward liverpool ..

beemer said...

yelena .. cheers ..

beemer said...

farid ..
suarez poacher .. carroll targetman .. kombinasi pembelian yang baik drp kenny dalglish ..

BAD said...

Sorry..gua tak nampak ape yang menarik tentang Carrol nih, secara peribadi gua nampak permainan yang biasa aje yng ditunjukan masa kat NC.

Tapi bila dah jadik player Liverpool nih nak tak nak kenelah support gak!

harap-harap dia dapat mempamerkan aksi yang mantap nanti. Kalu tak sia-sia jek la duit yg terbang tu nanti!!

beemer said...

bad ..
try belek gol yg dia score masa lwn lfc season ni ..
masih muda carroll nih .. byk lagi ruang utk menjadi striker yg lengkap .. pembelian mungkin akan menjadi pelengkap kpd suarez .. apa2 pun teruskan sokongan kpd lfc ..

BAD said...

Yup! Beemer!

Leverpool tetap menjadi POJAAN HATIKU!!....

beemer said...

YNWA Bad ..