Tuesday, February 1, 2011

Carroll : Mahal Tapi Berbaloi-Baloi


Pesanan King Kenny kepada Andy Carroll selapas menyertai Liverpool secara rasmi "Sumbat gol banyak-banyak untuk Liverpool dan hang jangan dok bawak perangai huduh hang tu mai Anfield, jenuh pulak nak cover nanti. Disiplin kena baguih, baru la boleh jadi pemain yang matang dan serba boleh untuk kelab serta negara. Hang kena ingat Carroll, banyak tuh duit transfer yang aku seluk dalam poket untuk beli hang. Pastikan setiap sen berbaloi untuk kelab dan juga peminat." Carroll membalas "Bos, rambut ponytail ni nak simpan buleh ka? Bukan apa takut sat lagi depa kata chek serabut dan takdak disiplin pulak." Jawabnya King Kenny "Takpa rambut ponytail tu hang simpan, biaq dia jadi trademark hang selain awek2 memang suka rambut stail tu. Banyak gak jersi Liverpool yang buleh kita jual nanti. Yang paling penting, hang score banyak gol pasni."

Kepada Andrew Thomas Carroll, Selamat Datang Ke Anfield dan sila score gol banyak-banyak dengan Suarez.


YNWA

10 comments:

Anonymous said...

kelakar lah

from, bala

Yelena Anastasia Romanov said...

YNWA ? hehehehehhe well football is juz business indeed

sydney said...

hahaha. terbaik!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

YNWA..

Merah Sebenar said...

Carroll pasti boleh.... YNWA..

jemput ke blog saya.. blog penyokong liverpool juga..

http://merahsebenar.blogspot.com

beemer said...

tq bala .. feel free to come here .. you're always welcome ..

beemer said...

Yelena ..
yup no doubt football is business ..
but for liverpool fans .. it's more than that ..

beemer said...

tq sis sydney ..
banyak2 senyum kay ..
our beloved LFC keep improving day by day ..

beemer said...

senja ..
YNWA bro ..

beemer said...

Merah ..
tak sabar nak tunggu debut Carroll ..
will visit your blog bro .. YNWA!!