Tuesday, August 10, 2010

Mascherano : Ada Yang Cuba Tawar Menawar

Kelakar pula bunyinya apabila presiden Inter Milan meminta Liverpool mengurangkan harga perpindahan untuk pemain tengah Javier Mascherano. Tidak logik untuk mengurangkan harga Mashcerano kerana Liverpool sendiri membayar 18 juta pound kepada West Ham untuk mendapatkan khidmat beliau. Harga 25 juta pound yang diletakkan itu dikira rendah untuk mendapatkan seorang pemain antarabangsa yang juga merupakan kapten pasukan Argentina. Dengan Liverpool yang telah memberikan lampu hijau untuk Mascherano berpindah dan jika tiada kelab yang mampu membayar yuran perpindahan beliau maka berkemungkinan beliau akan kekal di Anfield. Samada untuk bermain di kesebelasan utama atau tidur di bangku simpanan, Uncle Roy akan menentukannya nanti. Rata-rata peminat Liverpool mahukan Mascherano meninggalkan Anfield kerana sikap beliau yang kini tidak lagi komited kepada The Reds. Kepada presiden Inter Milan, sila gadai semua harta yang ada untuk membeli Mascherano. Jika tidak berduit, jangan bergebang untuk mendapatkan pemain terbaik.


YNWA

3 comments:

frwls said...

si katik ni dari dua season lepas buat hal.

nak main dengan kelab2 mewah je. macam haram.

kalau tak loyal, takyah la masuk dulu

beemer said...

ramai dah fans yg makan ati dgn si masch ni .. bagus jugak kalu dia nak cabut .. bleh beli DM baru ..

gary said...

swap masch dgn ibrahimovic will be a good move.