Wednesday, April 20, 2011

Suso : Menanti Penampilan Pertama


Kelly sudah ..
Spearing sudah ..
Flannagan sudah ..
Robinson sudah ..
Suso bila lagi King Kenny?
Bakal menjadi "Raja Passing" Liverpool selepas Xabi Alonso ..
Sekurang-kurangnya sebelum musim ini berakhir ..
Berilah peluang untuk beliau mempamerkan kemampuan bersama-sama kesebelasan utama Liverpool ..


YNWA

10 comments:

Tengku Sidek said...

his style similar to Luis Garcia..To find another Xabi Alonso is quite difficult because his classical style and accuracy of long range passing which SUPERB..but this lad and another one,Pachecho were exceptional talent..YNWA

jilah said...

i really wanna to see pacheco plays 4 da 1st eleven..but don't know when it will be...hopefully next season..(as now he plays 4 Norwich City)..YNWA

berita sengsasi said...

nie hasil revolusi rafa selama 6 tahun menjadi pengurus di liverpool
kenny kembangkan lagi..

ghost writer said...

bakal dipinjamkan.

Anonymous said...

ak tgk video...mmg dia ada bakat buat hantaran jauh mcm alonso...dia bleh buat hntran pendek yg mngelirukn ngan ade skill jgk

Anonymous said...

Tak sabar menanti debut Suso ni sebab dia pernah dikejar Barcelona dan Real Madrid tapi tak dapat.Seorang lagi yang saya nantikan kemunculan Conor Coady org kata 'new Carra'.

nub said...

yeap2. n ada skil. lagi bagus mngkin dari alonso. cuma alonso kelebihan accuracy long pas yang gila2.

suso sesuai ngan Kop

Chip said...

Aku penag tengok dedua Pacheco dan Suso main live. Game Liverpool reserves awal season lepas lawan team Bohemians FC dari Dublin. Kalo compare Pacheco v. Suso, takat nie aku prefer Suso. Skill level diorang dua agak sama tapi Suso offers more pasal dia boleh tackle dan lebih "complete" dari segi fizikal.

Kalo nak dibandingkan dengan player lama, Pacheco lebih macam Luis Garcia - lincah, tak fizikal tapi banyak Magic dia. Suso nie...terlampau awal nak cakap tapi, ada gaya Cesc Fabregas campor Jack Wilshere.

Tapi betol.Tak sabar aku nak tengok dia nie main First Team.

Mat Pintu said...

errmmm...jambuuuu~


rockcintan.blogspot.com

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA